Agila söker urolog till uppdrag i Kristianstad

Söker du ett nytt och spännande uppdrag? Då ska du söka denna läkartjänst på urologen som arbetar med både planerad och akut urologi.

Verksamheten bedriver specialiserad utredning och vård inklusive stor mottagningsverksamhet. Uppdraget består av arbete med sjukhusets öppenvårdsverksamhet samt konsultverksamhet. I detta ingår bland annat remissbedömningar och handledning av yngre specialister samt ST-läkare på mottagning såväl som på operation.

Du som söker bör vara erfaren urolog med lång och bred erfarenhet. Erfarenhet av handledning av ST-läkare är ett krav.

Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta uppdrag som urolog via Agila läkarbemanning

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som urolog hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta läkaruppdrag i Kristianstad

I Kristianstadstrakten förenas lugnet i den varierade naturen med spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap. Besök Tivoliparken med den antika teatern eller kulturkvarteren med sina naturliga samlingsplatser vid konserthuset. Gillar du fart och flärd, varför inte passa på att ta tåget över till Köpenhamn och besöka de berömda kvarteren Kødbyen - Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District? Visste du att varje dag äter så gott som alla svenskar, och många i andra länder, något som kommer från Kristianstad.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Kristianstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jhdgwbihfvlaxsgv Bqwrbprfuywq lykybfi
Tidsperiod
48, 52, 6 (2023)
Efterfrågad kompetens
Urologisk kirurgi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vccckwtruwikppmk Liklyrwhnoyb
Region/kommun
Skåne/Kristianstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka