Ledigt jobb för urolog i Kristianstad

Söker du ett nytt och spännande uppdrag? Då ska du söka denna läkartjänst på urologen.

Verksamheten bedriver specialiserad utredning och vård inklusive stor mottagningsverksamhet. Uppdraget består av arbete med sjukhusets öppenvårdsverksamhet samt konsultverksamhet. I detta ingår bland annat remissbedömningar och handledning av yngre specialister samt ST-läkare på mottagning såväl som på operation.

Du som söker bör vara erfaren urolog med lång och bred erfarenhet. Erfarenhet av handledning av ST-läkare är ett krav.

Att ta läkararbete som urolog via Agila

Arbetet som urolog hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta läkartjänst i Kristianstad

I Kristianstadstrakten förenas lugnet i den varierade naturen med spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap. Besök Tivoliparken med den antika teatern eller kulturkvarteren med sina naturliga samlingsplatser vid konserthuset. Gillar du fart och flärd, varför inte passa på att ta tåget över till Köpenhamn och besöka de berömda kvarteren Kødbyen - Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District? Visste du att varje dag äter så gott som alla svenskar, och många i andra länder, något som kommer från Kristianstad.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Kristianstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fprmuvibrjkhuoqe Jashykgfwhfr acbwyvh
Tidsperiod
15, 19
Efterfrågad kompetens
Urologisk kirurgi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mvqxbhfdyjrcpalg bddge Lsjqgsavixym
Region/kommun
Skåne/Kristianstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka