Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Kristinehamn

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Avdelningen är i behov av en medarbetare för att stärka upp verksamheten. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Avdelningen bedriver vård dygnet runt och tar emot patienter inom kirurgi, medicin och ortopedi. Även palliativa patienter vårdas på enheten. I rollen som läkare ingår sedvanligt avdelningsarbete såsom inskrivningar, utskrivningar och rond.

Till detta uppdrag söker avdelningen dig med erfarenhet av liknande arbete.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan!

Läkaruppdrag via Agila allmänläkare

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta läkarjobb i Kristinehamn

I Kristinehamn lockar äventyr för både stora och små: skärgårdsturer, långgrunda sandstränder, släta klippor, shopping, mat, nöjen, kulturupplevelser och mycket annat. Utbudet av konst och kultur är stort. Här kan du upptäcka en stad som knyter ihop historia och nutid, där berömdheter som bland annat Picasso satt sina avtryck. Här finns exempelvis en av världens största Picassoskulpturer som mäter ca. 15 meter! På fritiden kan du välja om du vill öluffa, ta en tur med det historiska fartyget Christine af Bro eller ta en turbåt till Karlstad. Är du den mer aktive besökaren kan du vandra hela eller del av Järnleden som är 30 km och har historiska anor från Gustav Vasas tid.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Kristinehamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
CÆRC Bieplxgjhvfp
Tidsperiod
29-30, 32, 36
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin, Geriatrik eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eksqfapmirpo b bbi eg Ryrsmqxkffyc
Region/kommun
Värmland/Kristinehamn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka