Ledigt jobb för geriatriker i Kristinehamn

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Avdelningen är i behov av en medarbetare för att stärka upp verksamheten. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Avdelningen bedriver vård dygnet runt och tar emot patienter inom kirurgi, medicin och ortopedi. Även palliativa patienter vårdas på enheten. I rollen som läkare ingår sedvanligt avdelningsarbete såsom inskrivningar, utskrivningar och rond.

Till detta uppdrag söker avdelningen dig med erfarenhet av liknande arbete.

Läkararbete via Agila geriatriker

Som geriatriker hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Kristinehamn en spännande plats för läkararbete

I Kristinehamn lockar äventyr för både stora och små: skärgårdsturer, långgrunda sandstränder, släta klippor, shopping, mat, nöjen, kulturupplevelser och mycket annat. Utbudet av konst och kultur är stort. Här kan du upptäcka en stad som knyter ihop historia och nutid, där berömdheter som bland annat Picasso satt sina avtryck. Här finns exempelvis en av världens största Picassoskulpturer som mäter ca. 15 meter! På fritiden kan du välja om du vill öluffa, ta en tur med det historiska fartyget Christine af Bro eller ta en turbåt till Karlstad. Är du den mer aktive besökaren kan du vandra hela eller del av Järnleden som är 30 km och har historiska anor från Gustav Vasas tid.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Kristinehamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jqkvgoarjhxav abidpny, Oæqxæbfemkhpjeegvae (ed)
Tidsperiod
40-41, 43-46, 48-4 (2025)
Efterfrågad kompetens
Geriatrik, Internmedicin allmän, Palliativ medicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tyjntpqtfgdg g igibg Iacttcrsiexa
Region/kommun
Värmland/Kristinehamn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka