Allmänpsykiatriker sökes till jobb i Kristinehamn

Ä du intresserad av att arbeta inom psykiatrins öppenvård?

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta på en allmänpsykiatrisk mottagning med sedvanliga arbetsuppgifter. Patientgruppen består av personer i behov av psykiatrisk specialistvård. Vanliga diagnoser är psykoser, depressioner, manier, personlighetsstörningar och ångesttillstånd.

Låter detta intressant? Skickar gärna in din anmälan redan idag!

Att ta tjänst som läkare via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är allmänpsykiatriker. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Att ta läkararbete i Kristinehamn

I Kristinehamn lockar äventyr för både stora och små: skärgårdsturer, långgrunda sandstränder, släta klippor, shopping, mat, nöjen, kulturupplevelser och mycket annat. Utbudet av konst och kultur är stort. Här kan du upptäcka en stad som knyter ihop historia och nutid, där berömdheter som bland annat Picasso satt sina avtryck. Här finns exempelvis en av världens största Picassoskulpturer som mäter ca. 15 meter! På fritiden kan du välja om du vill öluffa, ta en tur med det historiska fartyget Christine af Bro eller ta en turbåt till Karlstad. Är du den mer aktive besökaren kan du vandra hela eller del av Järnleden som är 30 km och har historiska anor från Gustav Vasas tid.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Kristinehamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mxotjwthnmgs tllxxskcf ÅQK
Tidsperiod
13-16, 23-25
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ytkntsior Mfmltserywnbsdylqdds deadd Emnkyhdqynyn
Region/kommun
Värmland/Kristinehamn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka