Läkare sökes till uppdrag i Krokom

Har du ett intresse för primärvården? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna hälsocentral!

Verksamheten tar emot patienter i livets alla skeden med besvär som inte är akuta eller livshotande.

Uppdraget innefattar sedvanligt mottagningsarbete med både akuta och tidsbokade patienter. Här väntar ett varierat arbete med utredning och behandling av patienter i alla åldrar.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som läkare ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Läkarjobb i Krokom

Krokoms kommun erbjuder ett brett kulturutbud för alla, med förankring i det lokala föreningslivet, bygdens traditioner och historia. I Krokoms kommun är ett sjudande föreningsliv en självklarhet då det sägs bidra starkt till en god livskvalitet. I Krokom har du närhet till allt - det fartfyllda stads- och utelivet i Östersund och det härliga spännande friluftslivet med skidåkning, vandring och fiske i Åre. Här kan du provsmaka prisbelönta hantverksmässigt gjorda ostar. Åka skoter eller skidor - på längden, tur eller utför – endast fantasin sätter gränser för den som vill vara aktiv här.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Eva-Linn Bolander
Eva-Linn Bolander / Konsultchef
Krokom
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ghmgyt Mætwsuboybsn
Tidsperiod
51, 2 (2024)-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ujod. g EYQWPE
Region/kommun
Jämtland/Krokom
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka