Bemanningstjänst för allmänläkare i Krokom

Har du ett intresse för primärvården? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna hälsocentral!

Verksamheten tar emot patienter i livets alla skeden med besvär som inte är akuta eller livshotande.

Uppdraget innefattar sedvanligt mottagningsarbete med både akuta och tidsbokade patienter. Här väntar ett varierat arbete med utredning och behandling av patienter i alla åldrar.

Att ta tjänst som allmänläkare via Agila läkarbemanning

I rollen som allmänläkare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Krokom en spännande plats för läkaruppdrag

Krokoms kommun erbjuder ett brett kulturutbud för alla, med förankring i det lokala föreningslivet, bygdens traditioner och historia. I Krokoms kommun är ett sjudande föreningsliv en självklarhet då det sägs bidra starkt till en god livskvalitet. I Krokom har du närhet till allt - det fartfyllda stads- och utelivet i Östersund och det härliga spännande friluftslivet med skidåkning, vandring och fiske i Åre. Här kan du provsmaka prisbelönta hantverksmässigt gjorda ostar. Åka skoter eller skidor - på längden, tur eller utför – endast fantasin sätter gränser för den som vill vara aktiv här.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Skelderholm
Jonas Skelderholm / Konsultchef
Krokom
Faktaruta
Uppdragsgivare
Weckrt Uåavtkhrjswt
Tidsperiod
19, 22-31, 33-51
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qlvv. e URKWBC
Region/kommun
Jämtland/Krokom
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka