Ledigt jobb för läkare i Krokom

Har du ett intresse för primärvården? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna hälsocentral!

Verksamheten tar emot patienter i livets alla skeden med besvär som inte är akuta eller livshotande.

Uppdraget innefattar sedvanligt mottagningsarbete med både akuta och tidsbokade patienter. Här väntar ett varierat arbete med utredning och behandling av patienter i alla åldrar.

Läkararbete via Agila läkare

Trivs du med att arbeta som läkare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför läkarjobb i Krokom?

Krokoms kommun erbjuder ett brett kulturutbud för alla, med förankring i det lokala föreningslivet, bygdens traditioner och historia. I Krokoms kommun är ett sjudande föreningsliv en självklarhet då det sägs bidra starkt till en god livskvalitet. I Krokom har du närhet till allt - det fartfyllda stads- och utelivet i Östersund och det härliga spännande friluftslivet med skidåkning, vandring och fiske i Åre. Här kan du provsmaka prisbelönta hantverksmässigt gjorda ostar. Åka skoter eller skidor - på längden, tur eller utför – endast fantasin sätter gränser för den som vill vara aktiv här.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Skelderholm
Jonas Skelderholm / Konsultchef
Krokom
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pxwono Aåsalktslgpx
Tidsperiod
48, 50, 1 (2023)-25 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tbhd. f EHAIEF
Region/kommun
Jämtland/Krokom
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka