Allmänläkare sökes till tjänst i Kronoberg

Vill du ha nya utmaningar och fortsätta utveckla din kompetens? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna trevliga hälsocentral.

Här erbjuds hälso- och sjukvård för alla åldersgrupper, rådgivning, rehabilitering, förebyggande hälsoinsatser, barnhälsovård och psykiatrikompetens.

Som läkare bedömer, utreder och behandlar du både barn och vuxna med olika sjukdomstillstånd. Här väntar ett stimulerande uppdrag med trevliga och kompetenta kollegor.

Verksamheten har ett behov av dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Läkarjobb hos Agila allmänläkare

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Kronoberg en spännande plats för läkaruppdrag

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kqnwwwæfln Ud
Tidsperiod
10, 12-14, 25-31
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yxsjlwæaswhvfq ib fha ei Cqbiheh
Region/kommun
Kronoberg/Kjwuoen
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka