Allmänläkare sökes till uppdrag i Kronoberg

Letar du efter ett roligt och stimulerande uppdrag?

Denna vårdcentral är nu i behov av en läkare för att stärka upp verksamheten. Här erbjuds ett brett vårdutbud, däribland rådgivning, rehabilitering, förebyggande hälsoinsatser, barnhälsovård och psykiatrikompetens. Dina uppgifter består huvudsakligen av sedvanligt primärvårdsarbete där du handlägger både akuta och planerade patienter.

Vårdcentralen söker en allmänspecialist eller läkare med god primärvårdsvana. Sökande med intresse av ett kontinuerligt uppdrag är prioriterade.

Att jobba som läkare via Agila

Att arbeta som allmänläkare hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta läkartjänst i Kronoberg

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Bastian Sandholm
Bastian Sandholm / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yipnln Vear Ågaddqd Ji
Tidsperiod
52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vlvcvnhyam aa egeie ÆQURIXX
Region/kommun
Kronoberg/Åsepxpm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka