Vi söker läkare till läkarbemanningsuppdrag i Kronoberg

Är du redo för ett spännande uppdrag där du får chansen att utvecklas i både din yrkesroll och som person? Då är detta uppdrag perfekt. De söker nu dig för att kunna stärka upp sitt team.

Verksamheten har specialistutbildad personal som sätter patienter i fokus och kan ge en komplett vård när de behöver oss. Arbetet kommer att innebära både drop in-mottagning och planerade besök. Verksamheter önskar läkare som kan komma med kontinuitet.

Verksamheten söker dig med god primärvårdsvana för sedvanligt vårdcentralsarbete.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, läkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Läkarjobb i Kronoberg

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Bastian Sandholm
Bastian Sandholm / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qobyti Jopv Sæsxæ Qi
Tidsperiod
6 (2024), 8 (2024), 10 (2024), 12 (2024), 15 (2024), 17 (2024), 20 (2024)-21 (2024), 24 (2024), 26 (2024), 35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sojgcpvrn ba gca ag Jæmiå
Region/kommun
Kronoberg/Råtmå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka