Vi söker allmänläkare till uppdrag i Kronoberg

Letar du efter en ny utmaning inom primärvården? Då är du välkommen som läkare till denna vårdcentral som har ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat.

Verksamheten har ett brett tjänsteutbud och här arbetar såväl läkare och distriktssköterskor som undersköterskor, fysioterapeuter samt medicinsk sekreterare. Dina uppgifter består i sedvanligt primärvårdsarbete, däribland att ge råd och vård till patienter i alla åldrar. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma.

Om du är intresserad av detta uppdrag och vill bli en del av vårt team, ser vi fram emot att ta emot din intresseanmälan.

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila

Som allmänläkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför läkarjobb i Kronoberg?

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Njqlr Dq
Tidsperiod
16-17, 20, 24-31, 33-35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iåwaulrfæjys a hcgef RVPWM
Region/kommun
Kronoberg/Hdxrvqe
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka