Ledigt jobb för endokrinolog i Kronoberg

Medicinkliniken på detta sjukhus är i behov av ytterligare en läkare. Här möter du patienter med varierande internmedicinska sjukdomar i behov av vård.

Uppdraget omfattar arbete på såväl mottagning som avdelning. Arbetet är både roligt, omväxlande och ger stora möjligheter till kompetensutveckling. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet.

Mottagningen söker dig med relevant erfarenhet.

Varför ta läkararbete hos Agila?

Trivs du med att arbeta som endokrinolog men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Kronoberg en spännande plats för läkaruppdrag

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vmekglk Hegvondx Pijccgqp
Tidsperiod
50-1 (2024), 3 (2024), 5 (2024)-7 (2024), 9 (2024), 12 (2024), 16 (2024), 20 (2024), 24 (2024), 28 (2024), 32 (2024)
Efterfrågad kompetens
Endokrinologi och diabetologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xsjocwgfot i afdei Snrnieu
Region/kommun
Kronoberg/Sgthdjb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka