Ledigt jobb för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Är du specialistläkare inom gynekologi/obstetrik och söker ett nytt spännande uppdrag?

Denna kvinnoklinik söker fler läkare för sedvanligt mottagningsarbete. Här får du ett spännande uppdrag med trevliga och engagerade kollegor. Tillsammans arbetar ni med patienten i fokus för att tillhandahålla bästa möjliga vård.

Vana av jourverksamhet eller självständigt mottagningsarbete är meriterande. Primär- och bakjour samt helgjour kan ingå, men det är inget krav.

Läkararbete hos Agila specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför läkararbete i Kronoberg?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hæsjæ bbdxwwpcrbmkjbc, Bbhsscxvskqa
Tidsperiod
38-42, 45, 47
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fgqcowtåapx e ebfdc Xåfaå
Region/kommun
Kronoberg/Ræiaæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka