Vi söker internmedicinare till uppdrag i Kronoberg

Medicinkliniken på detta sjukhus är i behov av ytterligare en läkare. Här möter du patienter med varierande internmedicinska sjukdomar i behov av vård.

Uppdraget omfattar arbete på såväl mottagning som avdelning. Arbetet är både roligt, omväxlande och ger stora möjligheter till kompetensutveckling. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet.

Att arbeta som läkare via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför läkarjobb i Kronoberg?

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pwvxkxa dsfucxit, Gjkfqbbidvais
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vccdpjmkul b ddgda Tcrjidm
Region/kommun
Kronoberg/Yywfnvg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka