Ledigt jobb för allmänläkare i Kumla

Till detta uppdrag söker vi dig som är flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö!

Här väntar en arbetsplats med högt i tak och nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna. Till vårdcentralen söker sig både barn och vuxna med varierande sjukdomsbesvär. Du kommer att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar. Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

I arbetet som läkare ingår sedvanligt mottagningsarbete med såväl akuta som inplanerade patientbesök.

Att ta läkaruppdrag som allmänläkare via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som allmänläkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför läkarjobb i Kumla?

En gång i tiden var Kumla Sveriges centrum för tillverkning av skor och stenarbeten. Idag kan du besöka Skoindustrimuseet och Stenarbetsmuseet för att få uppleva den tiden. Kumla är även en konststad där flera av landets främsta konstnärer finns representerade. Vill du uppleva naturen erbjuder Kvarntorps friluftsområde vackra vandrings- och ridleder, samt cykelleder i storslagen natur. Här kan du verkligen njuta av lugnet! Förutom residensstaden kan du i kommunen besöka bland annat orterna Hällabrottet, Åbytorp och Sannahed för att bredda dina geografiska kunskaper och se nya platser.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Kumla
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yinvu Pw
Tidsperiod
49-50, 10 (2024), 18 (2024)-19 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lohgp Wmhvhr. eg gif gf IKMDE
Region/kommun
Örebro/Kumla
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka