Ledigt jobb för läkare i Kumla

Till detta uppdrag söker vi dig som är flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö!

Här väntar en arbetsplats med högt i tak och nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna. Till vårdcentralen söker sig både barn och vuxna med varierande sjukdomsbesvär. Du kommer att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar. Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

I arbetet som läkare ingår sedvanligt mottagningsarbete med såväl akuta som inplanerade patientbesök.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta läkararbete i Kumla

En gång i tiden var Kumla Sveriges centrum för tillverkning av skor och stenarbeten. Idag kan du besöka Skoindustrimuseet och Stenarbetsmuseet för att få uppleva den tiden. Kumla är även en konststad där flera av landets främsta konstnärer finns representerade. Vill du uppleva naturen erbjuder Kvarntorps friluftsområde vackra vandrings- och ridleder, samt cykelleder i storslagen natur. Här kan du verkligen njuta av lugnet! Förutom residensstaden kan du i kommunen besöka bland annat orterna Hällabrottet, Åbytorp och Sannahed för att bredda dina geografiska kunskaper och se nya platser.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Kumla
Faktaruta
Uppdragsgivare
Grpwr QW
Tidsperiod
35-50
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gnkkx Twjqcq. ii cdagb Tguet
Region/kommun
Örebro/Kumla
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka