Vi söker akutläkare till uppdrag i Kungälv

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Inför detta uppdrag sökes en Specialistläkare i akutsjukvård med erfarenhet av arbete på akutmottagning i ledningsfunktion, som ledningsläkare eller motsvarande.

Goda handledningskunskaper.

Verksamheten är akutsjukhus som bedriver vård inom medicin, kirurgi-ortopedi, geriatrik och psykiatri. Här finns även intensivvård, bild- och funktionsmedicin och laboratoriemedicin

Du som söker kan förvänta dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din kompetens.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant

Att ta läkaruppdrag som akutläkare via Agila

Trivs du med att arbeta som akutläkare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför läkaruppdrag i Kungälv?

I Kungälvs kommun har du nära till allt! Du har möjlighet att promenera längs vår vackra västkust, vandra i makalös natur, besöka en del av västkustens skärgård samt uppleva stadslivet i kommunens alla tätorter, däribland Kungälv, Marstrand och Diseröd. Kungälvs kommun är unik med sina båda fästningar, Bohus och Carlsten, som ger karaktär och vittnar om en lång historia. Kungälv är en blomstrande stad där dofter av blomster och nygräddat från kexfabriken leder dig genom kullerstensgatorna. Kungälv är kommunen mellan havet och storstan! Marstrand som finns i kommunens skärgård har beskrivits som en av världens vackraste städer, där Carlstens ståtliga fästning tronar på mitten och omges av den gamla trästaden.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Kungälv
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bnwhæegu Hxcsxey, Kdxhsvsujfbhho
Tidsperiod
51-2 (2023), 6 (2023)-7 (2023), 9 (2023)-10 (2023)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Internmedicin allmän eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oeffcqsvvaarpw Kjupjåfb
Region/kommun
Västra Götaland/Kungälv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka