Agila söker internmedicinare till läkarbemanningsuppdrag i Kungälv

Hematologen behöver nu förstärkning av en läkare med inriktning mot hematologi och internmedicin Internmedicin.

Du förväntas självständigt kunna arbeta med hematologisk dagvård och mottagning samt ha bred allmänhematologisk kunskap.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Att ta tjänst som läkare via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som internmedicinare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kungälv en spännande plats för läkarjobb

I Kungälvs kommun har du nära till allt! Du har möjlighet att promenera längs vår vackra västkust, vandra i makalös natur, besöka en del av västkustens skärgård samt uppleva stadslivet i kommunens alla tätorter, däribland Kungälv, Marstrand och Diseröd. Kungälvs kommun är unik med sina båda fästningar, Bohus och Carlsten, som ger karaktär och vittnar om en lång historia. Kungälv är en blomstrande stad där dofter av blomster och nygräddat från kexfabriken leder dig genom kullerstensgatorna. Kungälv är kommunen mellan havet och storstan! Marstrand som finns i kommunens skärgård har beskrivits som en av världens vackraste städer, där Carlstens ståtliga fästning tronar på mitten och omges av den gamla trästaden.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Kungälv
Faktaruta
Uppdragsgivare
Beydærlh icdvlyq, tbpuesdlumcceysjyodu
Tidsperiod
50, 52-2 (2023), 4 (2023)-6 (2023), 8 (2023)
Efterfrågad kompetens
Hematologi eller Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Egdyxulajqkdj d Arkoåqg
Region/kommun
Västra Götaland/Kungälv
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka