Ledigt jobb för urolog i Kungälv

Till sjukhusets enhet för urologisk kirurgi söker vi nu en läkare som kan komplettera teamet.

Urologen tillhör kirurgkliniken och här bedrivs såväl akut som elektiv verksamhet. Bland de vanligast förekommande åkommorna återfinns godartad prostataförstoring, urologiska tumörsjukdomar samt stensjukdom i urinvägarna.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som läkare på urologen. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård.

Att ta läkaruppdrag som urolog via Agila

Att arbeta som urolog ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför läkararbete i Kungälv?

I Kungälvs kommun har du nära till allt! Du har möjlighet att promenera längs vår vackra västkust, vandra i makalös natur, besöka en del av västkustens skärgård samt uppleva stadslivet i kommunens alla tätorter, däribland Kungälv, Marstrand och Diseröd. Kungälvs kommun är unik med sina båda fästningar, Bohus och Carlsten, som ger karaktär och vittnar om en lång historia. Kungälv är en blomstrande stad där dofter av blomster och nygräddat från kexfabriken leder dig genom kullerstensgatorna. Kungälv är kommunen mellan havet och storstan! Marstrand som finns i kommunens skärgård har beskrivits som en av världens vackraste städer, där Carlstens ståtliga fästning tronar på mitten och omges av den gamla trästaden.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Kungälv
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yktuålkt ljhgjqg, Cvwqber
Tidsperiod
15-26
Efterfrågad kompetens
Urologisk kirurgi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gxofphdyehrusg f baa fb Fuxbåiu
Region/kommun
Västra Götaland/Kungälv
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka