Ledigt jobb för oftamolog i Kungsbacka

Är du ögonläkare och intresserad av ett nytt spännande arbete?

Välkommen att söka uppdraget som läkare på ögonkliniken på detta närsjukhus. Här vårdas patienter med bland annat glaukom, diabetesförändringar och efterstarr.

I uppdraget ingår att utreda, diagnostisera och behandla olika ögonsjukdomar. Var med och bidra med din kompetens i ett dedikerat team som tillsammans arbetar för att ge god och trygg vård.

Till detta uppdrag sökes en ögonläkare med specialistkompetens inom medicinsk retina och/eller glaukom. Sökande med kontinuitet kommer att prioriteras.

Att ta bemanningsuppdrag som oftamolog via Agila läkarbemanning

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som oftamolog. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkarjobb i Kungsbacka

I Kungsbacka finns Sveriges första nationella cykelled – Kattegattleden. Det är en 37 mil lång cykelled med unikt havsnära läge, som går mellan Helsingborg i söder och Göteborg i norr, hela vägen genom Halland. Här kan du även uppleva shopping på hög nivå! Ända sedan 1300-talet har marknader och handel varit ett med Kungsbacka. Det genuina och traditionella lever fortfarande kvar sida vid sida med de nya och moderna shoppingcentren. I Kungsbacka kan du dessutom besöka Tjolöholms Slott som är Nordens främsta Arts and Crafts-anläggning. Det påkostade slottet stod klart 1904 och sägs vara en av Sveriges märkligaste byggnader.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Kungsbacka
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lsidadtmhy Rækohfuyiq-Æoaj
Tidsperiod
5, 7-10, 12-16, 18-19, 22-32, 34-42
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Næwåwæhmd f fih ed VVXMJTFLQB
Region/kommun
Halland/Kungsbacka
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka