Vi söker allmänläkare till uppdrag i Kungsbacka

Vill du ha ett stimulerande arbete där du får möjlighet att träffa patienter i alla åldrar?

Då ska du söka uppdraget som läkare på denna vårdcentral! Tjänsten erbjuder varierande arbetsuppgifter där du vårdar och behandlar såväl vuxna som barn. Både akuta och tidsbokade besök förekommer. Du arbetar självständigt och i team med andra yrkesgrupper för att tillsammans erbjuda en god vård.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Kungsbacka en spännande plats för läkaruppdrag

I Kungsbacka finns Sveriges första nationella cykelled – Kattegattleden. Det är en 37 mil lång cykelled med unikt havsnära läge, som går mellan Helsingborg i söder och Göteborg i norr, hela vägen genom Halland. Här kan du även uppleva shopping på hög nivå! Ända sedan 1300-talet har marknader och handel varit ett med Kungsbacka. Det genuina och traditionella lever fortfarande kvar sida vid sida med de nya och moderna shoppingcentren. I Kungsbacka kan du dessutom besöka Tjolöholms Slott som är Nordens främsta Arts and Crafts-anläggning. Det påkostade slottet stod klart 1904 och sägs vara en av Sveriges märkligaste byggnader.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Kungsbacka
Faktaruta
Uppdragsgivare
Anæåhls Qp
Tidsperiod
51-20 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Etwlafåulo a biihf Paææqxp
Region/kommun
Halland/Kungsbacka
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka