Ledigt jobb för allmänläkare i Kungsbacka

Är du på jakt efter en ny utmaning inom primärvården? Då kan du vara den läkare som vi söker till denna vårdcentral som präglas av ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat.

På detta ställe arbetar man i team för att erbjuda bästa möjliga vård till patienterna. Som läkare kommer du att möta människor i alla åldrar med varierande sjukdomsbesvär, och arbetet är omväxlande med stora möjligheter att utveckla din kompetens. Både akuta och planerade patientbesök ingår i arbetsuppgifterna.

Till detta uppdrag söker vi dig som är legitimerad läkare eller allmänspecialist.

Ansök redan idag!..

Att jobba som läkare via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför läkartjänst i Kungsbacka?

I Kungsbacka finns Sveriges första nationella cykelled – Kattegattleden. Det är en 37 mil lång cykelled med unikt havsnära läge, som går mellan Helsingborg i söder och Göteborg i norr, hela vägen genom Halland. Här kan du även uppleva shopping på hög nivå! Ända sedan 1300-talet har marknader och handel varit ett med Kungsbacka. Det genuina och traditionella lever fortfarande kvar sida vid sida med de nya och moderna shoppingcentren. I Kungsbacka kan du dessutom besöka Tjolöholms Slott som är Nordens främsta Arts and Crafts-anläggning. Det påkostade slottet stod klart 1904 och sägs vara en av Sveriges märkligaste byggnader.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Kungsbacka
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åxb xb
Tidsperiod
26-34
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Væholålyktåmgv ff giccg ÆES
Region/kommun
Halland/Kungsbacka
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka