Vi söker allmänläkare till uppdrag i Kungsbacka

Vill du ha ett stimulerande arbete där du får möjlighet att träffa patienter i alla åldrar?

Då ska du söka uppdraget som läkare på denna vårdcentral! Tjänsten erbjuder varierande arbetsuppgifter där du vårdar och behandlar såväl vuxna som barn. Både akuta och tidsbokade besök förekommer. Du arbetar självständigt och i team med andra yrkesgrupper för att tillsammans erbjuda en god vård.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta tjänst som allmänläkare via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta läkararbete i Kungsbacka

I Kungsbacka finns Sveriges första nationella cykelled – Kattegattleden. Det är en 37 mil lång cykelled med unikt havsnära läge, som går mellan Helsingborg i söder och Göteborg i norr, hela vägen genom Halland. Här kan du även uppleva shopping på hög nivå! Ända sedan 1300-talet har marknader och handel varit ett med Kungsbacka. Det genuina och traditionella lever fortfarande kvar sida vid sida med de nya och moderna shoppingcentren. I Kungsbacka kan du dessutom besöka Tjolöholms Slott som är Nordens främsta Arts and Crafts-anläggning. Det påkostade slottet stod klart 1904 och sägs vara en av Sveriges märkligaste byggnader.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lina Lundqvist
Lina Lundqvist / Konsultchef
Kungsbacka
Faktaruta
Uppdragsgivare
Duææwqi Fm
Tidsperiod
48-50
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rbjwgxåiag c gcieb Qaæærjt
Region/kommun
Halland/Kungsbacka
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka