Ledigt jobb för allmänläkare i Landskrona

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Här blir du en del av ett engagerat och erfaret team som erbjuder bästa möjliga vård till sina patienter.

Dina uppgifter består i sedvanligt primärvårdsarbete. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma. Du möter patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar.

Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

Att ta läkartjänst som allmänläkare via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som allmänläkare hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkararbete i Landskrona

Landskrona kommun ligger mitt i Öresundsregionen och hit tar du dig enkelt med tåg, buss, bil eller båt. Förbindelserna är täta till Lund, Malmö, Köpenhamn, Helsingborg och Helsingör. Det är också nära till tre flygplatser. Kommunen består, förutom av residensstaden Landskrona även av orterna Häljarp och Glumslöv. Väl värda ett besök är givetvis det oerhört vackra Landskrona Slott, även kallat Citadellet samt Landskrona Konsthall där du året om kan se intressanta utställningar. När du väl är i Landskrona är ett besök på ön Ven nästan ett måste. Här finns oerhört vackra vyer att uppleva. Hit tar du dig enkelt med färja från Landskrona stad.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Izabelle Kempe
Izabelle Kempe / Konsultchef
Landskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rbtlfh Eh Jomobsgxso
Tidsperiod
27-39
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tlågtubwo e hcehg Jniocdfrci
Region/kommun
Skåne/Landskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka