Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Landskrona

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Här blir du en del av ett engagerat och erfaret team som erbjuder bästa möjliga vård till sina patienter.

Dina uppgifter består i sedvanligt primärvårdsarbete. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma. Du möter patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar.

Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

Att ta jobb som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Som allmänläkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som allmänläkare.

Att ta läkarjobb i Landskrona

Landskrona kommun ligger mitt i Öresundsregionen och hit tar du dig enkelt med tåg, buss, bil eller båt. Förbindelserna är täta till Lund, Malmö, Köpenhamn, Helsingborg och Helsingör. Det är också nära till tre flygplatser. Kommunen består, förutom av residensstaden Landskrona även av orterna Häljarp och Glumslöv. Väl värda ett besök är givetvis det oerhört vackra Landskrona Slott, även kallat Citadellet samt Landskrona Konsthall där du året om kan se intressanta utställningar. När du väl är i Landskrona är ett besök på ön Ven nästan ett måste. Här finns oerhört vackra vyer att uppleva. Hit tar du dig enkelt med färja från Landskrona stad.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Landskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iiyajq NN
Tidsperiod
20-33
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ojæjqujtm f ecgdg Wdgnvnrmgg
Region/kommun
Skåne/Landskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka