Allmänläkare sökes till uppdrag i Landskrona

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Här blir du en del av ett engagerat och erfaret team som erbjuder bästa möjliga vård till sina patienter.

Dina uppgifter består i sedvanligt primärvårdsarbete. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma. Du möter patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar.

Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som allmänläkare på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkaruppdrag i Landskrona

Landskrona kommun ligger mitt i Öresundsregionen och hit tar du dig enkelt med tåg, buss, bil eller båt. Förbindelserna är täta till Lund, Malmö, Köpenhamn, Helsingborg och Helsingör. Det är också nära till tre flygplatser. Kommunen består, förutom av residensstaden Landskrona även av orterna Häljarp och Glumslöv. Väl värda ett besök är givetvis det oerhört vackra Landskrona Slott, även kallat Citadellet samt Landskrona Konsthall där du året om kan se intressanta utställningar. När du väl är i Landskrona är ett besök på ön Ven nästan ett måste. Här finns oerhört vackra vyer att uppleva. Hit tar du dig enkelt med färja från Landskrona stad.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Landskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tlbxjy KA
Tidsperiod
34-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Llånxphcy i ggifb Mucaqcnumd
Region/kommun
Skåne/Landskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka