Ledigt jobb för läkare i Landskrona

Är du redo för en ny utmaning? Nu har du chansen till ett spännande och utvecklande jobb på en vårdcentral som erbjuder ett brett tjänsteutbud.

Denna vårdcentral söker en läkare för sedvanligt primärvårdsarbete. Vårdcentralen har ett brett vårdutbud med bland annat läkarmottagning, BVC, arbetsterapi, fysioterapi samt DSK-mottagning. Du möter patienter i alla åldrar med olika sjukdomstillstånd, vilket gör att du får en omväxlande arbete med möjlighet till kompetensutveckling. I uppdraget ingår att bedöma, utreda, diagnostisera och behandla såväl akuta som planerade patienter. Du arbetar både självständigt och i team med övriga professioner.

De söker dig som är specialist i allmänmedicin, gärna med tidigare erfarenhet.

Att ta läkararbete som läkare via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som läkare hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkararbete i Landskrona

Landskrona kommun ligger mitt i Öresundsregionen och hit tar du dig enkelt med tåg, buss, bil eller båt. Förbindelserna är täta till Lund, Malmö, Köpenhamn, Helsingborg och Helsingör. Det är också nära till tre flygplatser. Kommunen består, förutom av residensstaden Landskrona även av orterna Häljarp och Glumslöv. Väl värda ett besök är givetvis det oerhört vackra Landskrona Slott, även kallat Citadellet samt Landskrona Konsthall där du året om kan se intressanta utställningar. När du väl är i Landskrona är ett besök på ön Ven nästan ett måste. Här finns oerhört vackra vyer att uppleva. Hit tar du dig enkelt med färja från Landskrona stad.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Landskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kaocoåuw OV
Tidsperiod
21-35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lmænæodtee bg ccggb Mxahfrbrbv
Region/kommun
Skåne/Landskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka