Agila söker röntgenläkare till uppdrag i Landskrona

På denna röntgenavdelning utförs konventionell röntgen, MR-undersökningar, ultraljud och datortomografi. Både akuta och planerade undersökningar förekommer. De söker nu dig som vill bli en del av deras kompetenta team. Du kommer att arbeta med sedvanliga uppgifter som läkare på röntgenavdelning.

De ser gärna att du kan arbeta under återkommande perioder, men även kortare tjänstgöring är av intresse.

Varför ta läkarbemanningsuppdrag via Agila?

Arbetet som röntgenläkare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta läkartjänst i Landskrona

Landskrona kommun ligger mitt i Öresundsregionen och hit tar du dig enkelt med tåg, buss, bil eller båt. Förbindelserna är täta till Lund, Malmö, Köpenhamn, Helsingborg och Helsingör. Det är också nära till tre flygplatser. Kommunen består, förutom av residensstaden Landskrona även av orterna Häljarp och Glumslöv. Väl värda ett besök är givetvis det oerhört vackra Landskrona Slott, även kallat Citadellet samt Landskrona Konsthall där du året om kan se intressanta utställningar. När du väl är i Landskrona är ett besök på ön Ven nästan ett måste. Här finns oerhört vackra vyer att uppleva. Hit tar du dig enkelt med färja från Landskrona stad.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Landskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ojtmvjpghe Xærvabp
Tidsperiod
44, 47-48, 51-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hbwvvlgclrfgjoép eab ba Eevyfukkjl
Region/kommun
Skåne/Landskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka