Ledigt jobb för allmänläkare i Laxå

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården?

Välkommen som läkare till denna mindre vårdcentral med ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat.

Här arbetar man i team för att erbjuda bästa möjliga vård till alla patienter. Som läkare möter du barn, unga, vuxna och äldre med varierande sjukdomsbesvär. Arbetet är omväxlande och erbjuder stora möjligheter till att utveckla din kompetens. Både akuta och planerade patientbesök förekommer.

Till denna vårdcentral söker vi en läkare eller allmänspecialist.

Läkaruppdrag hos Agila allmänläkare

Som allmänläkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Laxå en spännande plats för läkarjobb

I Laxå kommun finner du en mängd olika sevärdheter i en storslagen natur med vildvuxna skogar och vackra sjöområden. Här finns bland annat Tivedens nationalpark med starkt kuperade och vilda skogslandskap, vackra skogssjöar och jätteblocken vid Stenkälla samt Naturreservatet Getaryggen som är en del av Bosjöåsen, en rullstensås med mycket markerad profil i Laxå kommun. Kommunen är utmärkt för dig som gillar vandring då det finns många vandringsleder som löper genom de vackra naturreservaten som präglar området.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Laxå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vipå Ow
Tidsperiod
27-29, 33-34
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rilhy Hnf. dchfa QXPÅ
Region/kommun
Örebro/Laxå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka