Allmänläkare sökes till uppdrag i Lessebo

Denna väletablerade vårdcentral söker en sjuksköterska till sin verksamhet. Här får du ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd. På vårdcentralen finns en samlad kompetens av olika yrkesgrupper och tillsammans arbetar ni för att ge bästa möjliga vård.

Vårdcentralen erbjuder hälso- och sjukvård av personal med bred kompetens och lång yrkeserfarenhet. Mottagningen arbetar för att alla patienter ska få bästa möjliga vård utifrån sina egna behov, oavsett vart de än i livet befinner sig.

Du som söker detta uppdrag ska ha en gedigen erfarenhet kring hur det är att jobba inom primärvården.

Tycker du detta låter som ett jobb för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta jobb som allmänläkare via Agila läkarbemanning

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som allmänläkare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkararbete i Lessebo?

Lessebo kommun är en kommun i Kronobergs län, belägen cirka 3,5 mil sydost om Växjö. Centralorten är Lessebo men Hovmantorp är den största tätorten i kommunen. Lessebo ligger i en del av landet som vackert kallas för Glasriket, vilken utgörs av de fyra kommunerna Emmaboda, Lessebo, Nybro och Uppvidinge. Anledningen till att området kallas för Glasriket är på grund av tätheten av glasbruk som finns här. Tips på glasbruk och glasblåserier att besöka här är Bergdala Hytta, Kosta Glasbruk och Kosta Glascenter. Områdets natur är vacker och sjörik. Här finns goda möjligheter till både avslappnande fiske och upptäckande vandring på någon av de många vandringsleder som finns i kommunen.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Olivia Löfvén
Olivia Löfvén / Teamchef
Lessebo
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ynbhfmk By
Tidsperiod
49-51, 1 (2023)-2 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ppcloajyt bd TBFOOFV
Region/kommun
Kronoberg/Lessebo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka