Bemanningsjobb för allmänläkare i Lessebo

Är du en läkare som söker efter ett spännande och meningsfullt uppdrag? Denna vårdcentral söker nu ytterligare en läkare till sin verksamhet.

Ta chansen att bli en del av detta team genom att ansöka om tjänsten som läkare på denna trevliga vårdcentral. Här finns ett brett utbud av tjänster med specialistkompetens inom de flesta områden inom medicin.

Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta det breda allmänmedicinska området, med ansvar för patienter i alla åldrar. Du kommer att hantera akuta skador och sjukdomar såväl som planerade patientbesök.

Du som söker tjänsten bör ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsplatser.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta läkaruppdrag i Lessebo

Lessebo kommun är en kommun i Kronobergs län, belägen cirka 3,5 mil sydost om Växjö. Centralorten är Lessebo men Hovmantorp är den största tätorten i kommunen. Lessebo ligger i en del av landet som vackert kallas för Glasriket, vilken utgörs av de fyra kommunerna Emmaboda, Lessebo, Nybro och Uppvidinge. Anledningen till att området kallas för Glasriket är på grund av tätheten av glasbruk som finns här. Tips på glasbruk och glasblåserier att besöka här är Bergdala Hytta, Kosta Glasbruk och Kosta Glascenter. Områdets natur är vacker och sjörik. Här finns goda möjligheter till både avslappnande fiske och upptäckande vandring på någon av de många vandringsleder som finns i kommunen.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Lessebo
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bmdxpnut Vo
Tidsperiod
3-35, 37-41, 43-44, 49, 51-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hsbqdiplkbpw. h-a NURILYRH
Region/kommun
Kronoberg/Lessebo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka