Ledigt jobb för allmänläkare i Lessebo

Är du en läkare som söker efter ett spännande och meningsfullt uppdrag? Denna vårdcentral söker nu ytterligare en läkare till sin verksamhet.

Ta chansen att bli en del av detta team genom att ansöka om tjänsten som läkare på denna trevliga vårdcentral. Här finns ett brett utbud av tjänster med specialistkompetens inom de flesta områden inom medicin.

Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta det breda allmänmedicinska området, med ansvar för patienter i alla åldrar. Du kommer att hantera akuta skador och sjukdomar såväl som planerade patientbesök.

Du som söker tjänsten bör ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsplatser.

Välkommen att göra din intresseanmälan redan idag!

Läkaruppdrag via Agila allmänläkare

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänläkare. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Läkarjobb i Lessebo

Lessebo kommun är en kommun i Kronobergs län, belägen cirka 3,5 mil sydost om Växjö. Centralorten är Lessebo men Hovmantorp är den största tätorten i kommunen. Lessebo ligger i en del av landet som vackert kallas för Glasriket, vilken utgörs av de fyra kommunerna Emmaboda, Lessebo, Nybro och Uppvidinge. Anledningen till att området kallas för Glasriket är på grund av tätheten av glasbruk som finns här. Tips på glasbruk och glasblåserier att besöka här är Bergdala Hytta, Kosta Glasbruk och Kosta Glascenter. Områdets natur är vacker och sjörik. Här finns goda möjligheter till både avslappnande fiske och upptäckande vandring på någon av de många vandringsleder som finns i kommunen.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Lessebo
Faktaruta
Uppdragsgivare
Poafwdcs Fh
Tidsperiod
3-35, 50, 52-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qrouvnixsogy. b-f ATCCDVRF
Region/kommun
Kronoberg/Lessebo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka