Bemanningstjänst för läkare i Lessebo

Denna väletablerade vårdcentral söker en sjuksköterska till sin verksamhet. Här får du ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd. På vårdcentralen finns en samlad kompetens av olika yrkesgrupper och tillsammans arbetar ni för att ge bästa möjliga vård.

Vårdcentralen erbjuder hälso- och sjukvård av personal med bred kompetens och lång yrkeserfarenhet. Mottagningen arbetar för att alla patienter ska få bästa möjliga vård utifrån sina egna behov, oavsett vart de än i livet befinner sig.

Du som söker detta uppdrag ska ha en gedigen erfarenhet kring hur det är att jobba inom primärvården.

Tycker du detta låter som ett jobb för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som läkare

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som läkare hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Läkarjobb i Lessebo

Lessebo kommun är en kommun i Kronobergs län, belägen cirka 3,5 mil sydost om Växjö. Centralorten är Lessebo men Hovmantorp är den största tätorten i kommunen. Lessebo ligger i en del av landet som vackert kallas för Glasriket, vilken utgörs av de fyra kommunerna Emmaboda, Lessebo, Nybro och Uppvidinge. Anledningen till att området kallas för Glasriket är på grund av tätheten av glasbruk som finns här. Tips på glasbruk och glasblåserier att besöka här är Bergdala Hytta, Kosta Glasbruk och Kosta Glascenter. Områdets natur är vacker och sjörik. Här finns goda möjligheter till både avslappnande fiske och upptäckande vandring på någon av de många vandringsleder som finns i kommunen.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Lessebo
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iksvsuy Wq
Tidsperiod
23, 28-31, 37, 39-40, 43-44, 46-48, 50-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Twqaeboqb dd hedfi OOJLNOT
Region/kommun
Kronoberg/Lessebo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka