Vi söker allmänläkare till uppdrag i Lidköping

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Denna mottagning söker flera medarbetare.

På denna mottagning kommer dina arbetsuppgifter inkludera kartläggning, utredning, diagnostisering och behandling av patienter. Du kommer också samarbeta nära andra vårdprofessionella för att säkerställa en holistisk och patientcentrerad vård.

Verksamheten söker dig som är engagerade, och som delar deras passion för att erbjuda högkvalitativ och personcentrerad vård. Du behöver även ha erfarenhet av liknande arbete.

Läkarjobb hos Agila allmänläkare

Som allmänläkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som allmänläkare.

Läkararbete i Lidköping

Lidköping fick sina första kända stadsprivilegier år 1446 av Sveriges dåvarande kung, Kristofer av Bayern, och blev därmed den första staden vid Vänern. Det finns mycket att se och uppleva i Lidköping. Den första maj 2009 öppnades ”nya” Vänermuseet med spännande akvarier och basutställningar. Många besöker gärna Hellekis trädgården som har anor sedan långt tid tillbaka. Carl von Linné nämnde 1746 trädgården under sin Wästgötaresa. En annan sevärdhet är vikingaskeppet Sigrid Storråda. Skeppet har Gokstadskeppet från Norge som förlaga och är ett av världens största havsgående vikingaskepp som har fullt passagerartillstånd. Hemmahamnen är Blomberg på Kinnekulle.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Lidköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xvqsthgtqo Gæcxæhltl
Tidsperiod
1 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åtadckddqu fi-ba dgc fe LTWLÆTLRE
Region/kommun
Västra Götaland/Lidköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka