Bemanningsuppdrag för läkare i Lidköping

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Denna mottagning söker flera medarbetare.

På denna mottagning kommer dina arbetsuppgifter inkludera kartläggning, utredning, diagnostisering och behandling av patienter. Du kommer också samarbeta nära andra vårdprofessionella för att säkerställa en holistisk och patientcentrerad vård.

Verksamheten söker dig som är engagerade, och som delar deras passion för att erbjuda högkvalitativ och personcentrerad vård. Du behöver även ha erfarenhet av liknande arbete.

Läkararbete hos Agila läkare

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är läkare. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Varför läkararbete i Lidköping?

Lidköping fick sina första kända stadsprivilegier år 1446 av Sveriges dåvarande kung, Kristofer av Bayern, och blev därmed den första staden vid Vänern. Det finns mycket att se och uppleva i Lidköping. Den första maj 2009 öppnades ”nya” Vänermuseet med spännande akvarier och basutställningar. Många besöker gärna Hellekis trädgården som har anor sedan långt tid tillbaka. Carl von Linné nämnde 1746 trädgården under sin Wästgötaresa. En annan sevärdhet är vikingaskeppet Sigrid Storråda. Skeppet har Gokstadskeppet från Norge som förlaga och är ett av världens största havsgående vikingaskepp som har fullt passagerartillstånd. Hemmahamnen är Blomberg på Kinnekulle.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Lidköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aowxqfcwlu Uæqbæsdsr
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æejmtukpvj hg-gd hia ci ANSDÆCTAU
Region/kommun
Västra Götaland/Lidköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka