Läkare sökes till tjänst i Lidköping

Vårdcentralen har ett behov av en specialist i allmänmedicin eller en legitimerad läkare med primärvårdsvana för sedvanligt vårdcentralsarbete under denna period. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Varför ta läkaruppdrag hos Agila?

Att arbeta som läkare hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför läkartjänst i Lidköping?

Lidköping fick sina första kända stadsprivilegier år 1446 av Sveriges dåvarande kung, Kristofer av Bayern, och blev därmed den första staden vid Vänern. Det finns mycket att se och uppleva i Lidköping. Den första maj 2009 öppnades ”nya” Vänermuseet med spännande akvarier och basutställningar. Många besöker gärna Hellekis trädgården som har anor sedan långt tid tillbaka. Carl von Linné nämnde 1746 trädgården under sin Wästgötaresa. En annan sevärdhet är vikingaskeppet Sigrid Storråda. Skeppet har Gokstadskeppet från Norge som förlaga och är ett av världens största havsgående vikingaskepp som har fullt passagerartillstånd. Hemmahamnen är Blomberg på Kinnekulle.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Lidköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Msuaæecjb kblohbcccrw
Tidsperiod
49-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xehsyjfqanæiaw c ecc cg Cgqqæexio
Region/kommun
Västra Götaland/Lidköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka