Bemanningsjobb för oftamolog i Lindesberg

Denna mottagning bedriver specialiserad ögonsjukvård och söker nu fler läkare. Hit söker sig främst patienter med katarakt, glaukom och diabetespatienter samt barn med brytningsfel och/eller skelning. På mottagningen utförs polikliniska operationer av framförallt ögonlocksförändringar. Dagtid finns också beredskap för att ta hand om patienter med akuta ögonbesvär. Här erbjuds du ett stimulerande arbete på en väl fungerande mottagning. Du kan förvänta dig vanligt mottagningsarbete som att undersöka, ställa diagnos och behandla ögonbesvär och ögonsjukdomar.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som oftamolog

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som oftamolog. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkaruppdrag i Lindesberg?

De fyra största tätorterna i kommunen är Lindesberg, Frövi, Storå och Fellingsbro. Om du vill uppleva härlig, avkopplande svensk natur så är Lindesberg en plats för dig. Här finns vackra sjöområden med goda fiskemöjligheter och trevliga vandringsleder för den vandringssugne. På de flesta orter i kommunen finns åtminstone en förening eller eldsjäl som ofta ordnar saker. Allt detta engagemang gör att Lindesberg kan erbjuda en mängd olika evenemang såsom dansföreställningar, konserter och sportevenemang.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Wacander
Sara Wacander / Teamchef
Lindesberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uaijtbjyuhj hcuambcn- Åpcb
Tidsperiod
3-15
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Umfsjågatvenqc Ptvpltfqfh
Region/kommun
Örebro/Lindesberg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka