Bemanningsjobb för allmänläkare i Lindesberg

Letar du efter en utmanande och berikande arbetsplats? Denna verksamhet söker fler medarbetare till sin vårdcentral, där det råder en öppen och samarbetsvillig atmosfär mellan olika yrkeskategorier.

Här kommer du att ta hand om patienter i olika åldrar med en bredd av sjukdomsbesvär. Som läkare på vårdcentralen kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter, inklusive mottagningsarbete med både akuta och inplanerade patientbesök.

De söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården och som vill bli en del av detta engagerade team.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som allmänläkare

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som allmänläkare. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför läkaruppdrag i Lindesberg?

De fyra största tätorterna i kommunen är Lindesberg, Frövi, Storå och Fellingsbro. Om du vill uppleva härlig, avkopplande svensk natur så är Lindesberg en plats för dig. Här finns vackra sjöområden med goda fiskemöjligheter och trevliga vandringsleder för den vandringssugne. På de flesta orter i kommunen finns åtminstone en förening eller eldsjäl som ofta ordnar saker. Allt detta engagemang gör att Lindesberg kan erbjuda en mängd olika evenemang såsom dansföreställningar, konserter och sportevenemang.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Lindesberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ejqhånqbch Vw
Tidsperiod
23-26, 28-31, 33-34
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sebeeuiur a fdicf Eejvtemwe
Region/kommun
Örebro/Lindesberg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka