Agila söker läkare till uppdrag i Lindesberg

Vill du ha ett spännande arbete inom primärvården? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna vårdcentral. Hit söker sig patienter i alla åldrar med varierande åkommor och besvär. Du blir en del av ett engagerat team som arbetar tillsammans för att ge bästa tänkbara vård. Arbetet omfattar sedvanligt mottagningsarbete med både akuta och planerade besök.

De söker dig, läkare med ett genuint intresse av primärvård alternativt en specialist i allmänmedicin.

Att ta bemanningsuppdrag som läkare via Agila läkarbemanning

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som läkare. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Läkarjobb i Lindesberg

De fyra största tätorterna i kommunen är Lindesberg, Frövi, Storå och Fellingsbro. Om du vill uppleva härlig, avkopplande svensk natur så är Lindesberg en plats för dig. Här finns vackra sjöområden med goda fiskemöjligheter och trevliga vandringsleder för den vandringssugne. På de flesta orter i kommunen finns åtminstone en förening eller eldsjäl som ofta ordnar saker. Allt detta engagemang gör att Lindesberg kan erbjuda en mängd olika evenemang såsom dansföreställningar, konserter och sportevenemang.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Lindesberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uiwin/Lkåew Jl
Tidsperiod
24-26, 28, 30-32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iåtwwåhfumhsp i biegc JXÆEU
Region/kommun
Örebro/Lindesberg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka