Allmänläkare sökes till arbete i Lindesberg

Letar du efter en utmanande och berikande arbetsplats? Denna verksamhet söker fler medarbetare till sin vårdcentral, där det råder en öppen och samarbetsvillig atmosfär mellan olika yrkeskategorier.

Här kommer du att ta hand om patienter i olika åldrar med en bredd av sjukdomsbesvär. Som läkare på vårdcentralen kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter, inklusive mottagningsarbete med både akuta och inplanerade patientbesök.

De söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården och som vill bli en del av detta engagerade team.

Att arbeta som allmänläkare via Agila

Som allmänläkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som allmänläkare.

Varför läkaruppdrag i Lindesberg?

De fyra största tätorterna i kommunen är Lindesberg, Frövi, Storå och Fellingsbro. Om du vill uppleva härlig, avkopplande svensk natur så är Lindesberg en plats för dig. Här finns vackra sjöområden med goda fiskemöjligheter och trevliga vandringsleder för den vandringssugne. På de flesta orter i kommunen finns åtminstone en förening eller eldsjäl som ofta ordnar saker. Allt detta engagemang gör att Lindesberg kan erbjuda en mängd olika evenemang såsom dansföreställningar, konserter och sportevenemang.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Lindesberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aqlmækkfkh Pp
Tidsperiod
2 (2024)-7 (2024), 9 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eiiovqnnx e bciba Rxrtwvrgx
Region/kommun
Örebro/Lindesberg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka