Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Lindesberg

Vi söker en läkare som vill arbeta med ett stimulerande uppdrag inom primärvården.

Denna vårdcentral erbjuder ett brett vårdutbud och har cirka 13 000 listade patienter. Här arbetar ett engagerat team av bland annat läkare, distriktssköterskor, undersköterskor, kuratorer, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och psykolog. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på vårdcentral såsom patientbesök, remisshantering och receptförskrivning.

Om du är redo för en utmaning och vill arbeta i en dynamisk och utvecklande miljö, ser vi fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team!

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta läkarjobb i Lindesberg

De fyra största tätorterna i kommunen är Lindesberg, Frövi, Storå och Fellingsbro. Om du vill uppleva härlig, avkopplande svensk natur så är Lindesberg en plats för dig. Här finns vackra sjöområden med goda fiskemöjligheter och trevliga vandringsleder för den vandringssugne. På de flesta orter i kommunen finns åtminstone en förening eller eldsjäl som ofta ordnar saker. Allt detta engagemang gör att Lindesberg kan erbjuda en mängd olika evenemang såsom dansföreställningar, konserter och sportevenemang.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Lindesberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nyegeounemc mm
Tidsperiod
23-28, 30-34
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rmrhåcua bi babca Lciryanbuw
Region/kommun
Örebro/Lindesberg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka