Agila söker anestesiolog till uppdrag i Lindesberg

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som narkosläkare på IVA-kliniken. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter. Arbetet är omväxlande och du arbetar nära övriga professioner på enheten

Att ta läkararbete som anestesiolog via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, anestesiolog, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför läkartjänst i Lindesberg?

De fyra största tätorterna i kommunen är Lindesberg, Frövi, Storå och Fellingsbro. Om du vill uppleva härlig, avkopplande svensk natur så är Lindesberg en plats för dig. Här finns vackra sjöområden med goda fiskemöjligheter och trevliga vandringsleder för den vandringssugne. På de flesta orter i kommunen finns åtminstone en förening eller eldsjäl som ofta ordnar saker. Allt detta engagemang gör att Lindesberg kan erbjuda en mängd olika evenemang såsom dansföreställningar, konserter och sportevenemang.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Lindesberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wdekqlpplla sgugsbgd, Tpvgqqri-FHA-aeejspjy
Tidsperiod
51-1 (2024), 30 (2024)-32 (2024), 34 (2024)
Efterfrågad kompetens
Anestesi och intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jmuxpåabkhijct Mkjcmablgl
Region/kommun
Örebro/Lindesberg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka