Ledigt jobb för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Kliniken på detta sjukhus söker nu en läkare till sitt gynekologiska mottagnings-team. Mottagningen har framförallt planerad verksamhet med dagkirurgiska operationer. De tar även emot en del dysplasi-patienter.

De vanligaste operationerna som genomförs är prolaps, konisering, laparoskopi, hysteroskopisk operation, sterilisering och skrapning.

Välkommen att söka detta uppdrag!

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Lindesberg en spännande plats för läkararbete

De fyra största tätorterna i kommunen är Lindesberg, Frövi, Storå och Fellingsbro. Om du vill uppleva härlig, avkopplande svensk natur så är Lindesberg en plats för dig. Här finns vackra sjöområden med goda fiskemöjligheter och trevliga vandringsleder för den vandringssugne. På de flesta orter i kommunen finns åtminstone en förening eller eldsjäl som ofta ordnar saker. Allt detta engagemang gör att Lindesberg kan erbjuda en mängd olika evenemang såsom dansföreställningar, konserter och sportevenemang.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Lindesberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fcvytlymyjw fqrjufjg, Umignxfkpwvmgbrgxlp
Tidsperiod
35-36, 40-41
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kyvvpæcpfyxqou e hgcca Jkjpblhnim
Region/kommun
Örebro/Lindesberg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka