Bemanningsuppdrag för allmänpsykiatriker i Lindesberg

Intresserad av att arbeta inom psykiatrins öppenvård? Vill du arbeta på en lugn och trevlig arbetsplats? Då är detta uppdrag för dig!

Vi söker dig som vill arbeta på en allmänpsykiatrisk avdelning där arbetet innefattar bedömning, utredning, diagnostisering, rehabilitering samt behandling av patienter.

Låter detta intressant? Hör gärna av dig så berättar vi hur vi går vidare i processen.

Att ta jobb som allmänpsykiatriker via Agila läkarbemanning

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som allmänpsykiatriker. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför läkarjobb i Lindesberg?

De fyra största tätorterna i kommunen är Lindesberg, Frövi, Storå och Fellingsbro. Om du vill uppleva härlig, avkopplande svensk natur så är Lindesberg en plats för dig. Här finns vackra sjöområden med goda fiskemöjligheter och trevliga vandringsleder för den vandringssugne. På de flesta orter i kommunen finns åtminstone en förening eller eldsjäl som ofta ordnar saker. Allt detta engagemang gör att Lindesberg kan erbjuda en mängd olika evenemang såsom dansföreställningar, konserter och sportevenemang.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Lindesberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aiuafweqqh xkdtåsayfrqnclfkuf ÅQL
Tidsperiod
15, 18, 20-21, 23, 25-39, 41, 44
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fsvviwtvato vjqspjne DCKRXKSOIY
Region/kommun
Örebro/Lindesberg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka