Oftamolog sökes till arbete i Linköping

Till ögonkliniken på detta sjukhus söker vi nu en läkare.

Arbetet innebär primärt uppdrag på mottagningen, som är sjukhusets största öppenvårdsmottagning. Ögonklinikens mål är att ge ögonsjukvård av hög klass till invånarna samt erbjuda högspecialiserad ögonsjukvård.

På kliniken finns både mottagning och operationsavdelning. Här väntar ett spännande och utvecklande arbete där du arbetar självständigt såväl som i team med övrig vårdpersonal.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Att arbeta som oftamolog via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta läkarjobb i Linköping

Linköping är platsen med charmen av en liten stad men som ändå har alla de saker som en storstad kan erbjuda. I Linköping hittar du också Linköping Universitet som är ett av Sveriges större lärosäten. Ett måste att besöka på sommaren är Bergs slussar som är Göta kanals största attraktion. Slusstrappan Carl Johan är med sina 7 sammankopplade slussar som höjer eller sänker båtarna, hela 18,8 meter för att kompensera nivåskillnaderna till Roxen. Största orterna i Linköping kommun är Linköping, Ljungsbro och Malmslätt och kända ansikten härifrån är bland annat Louise Hoffsten och Lars Winnerbäck.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Wacander
Sara Wacander / Teamchef
Linköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dxxqæxbsl lbbaoasrytsmtekdewo, Åugoicptkxfc
Tidsperiod
14-35
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ikpwelyrpbymdseciurab cbdbh Lripåsopo
Region/kommun
Östergötland/Linköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka