Bemanningsjobb för oftamolog i Linköping

Till ögonkliniken på detta sjukhus söker vi nu en läkare.

Arbetet innebär primärt uppdrag på mottagningen, som är sjukhusets största öppenvårdsmottagning. Ögonklinikens mål är att ge ögonsjukvård av hög klass till invånarna samt erbjuda högspecialiserad ögonsjukvård.

På kliniken finns både mottagning och operationsavdelning. Här väntar ett spännande och utvecklande arbete där du arbetar självständigt såväl som i team med övrig vårdpersonal.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta läkartjänst som oftamolog via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som oftamolog, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Läkaruppdrag i Linköping

Linköping är platsen med charmen av en liten stad men som ändå har alla de saker som en storstad kan erbjuda. I Linköping hittar du också Linköping Universitet som är ett av Sveriges större lärosäten. Ett måste att besöka på sommaren är Bergs slussar som är Göta kanals största attraktion. Slusstrappan Carl Johan är med sina 7 sammankopplade slussar som höjer eller sänker båtarna, hela 18,8 meter för att kompensera nivåskillnaderna till Roxen. Största orterna i Linköping kommun är Linköping, Ljungsbro och Malmslätt och kända ansikten härifrån är bland annat Louise Hoffsten och Lars Winnerbäck.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Wacander
Sara Wacander / Teamchef
Linköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Olbyæckuk rdyhlbtlkxogjylbjdu, Æmpiakapvnhh
Tidsperiod
1 (2023)-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rhwaeyrvgrwlvkpacnekx iedcf Chpqålpil
Region/kommun
Östergötland/Linköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka