Bemanningsjobb för oftamolog i Linköping

Till ögonkliniken på detta sjukhus söker vi nu en läkare.

Arbetet innebär primärt uppdrag på mottagningen, som är sjukhusets största öppenvårdsmottagning. Ögonklinikens mål är att ge ögonsjukvård av hög klass till invånarna samt erbjuda högspecialiserad ögonsjukvård.

På kliniken finns både mottagning och operationsavdelning. Här väntar ett spännande och utvecklande arbete där du arbetar självständigt såväl som i team med övrig vårdpersonal.

Att ta bemanningsuppdrag som oftamolog via Agila läkarbemanning

Att arbeta som oftamolog ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför läkarjobb i Linköping?

Linköping är platsen med charmen av en liten stad men som ändå har alla de saker som en storstad kan erbjuda. I Linköping hittar du också Linköping Universitet som är ett av Sveriges större lärosäten. Ett måste att besöka på sommaren är Bergs slussar som är Göta kanals största attraktion. Slusstrappan Carl Johan är med sina 7 sammankopplade slussar som höjer eller sänker båtarna, hela 18,8 meter för att kompensera nivåskillnaderna till Roxen. Största orterna i Linköping kommun är Linköping, Ljungsbro och Malmslätt och kända ansikten härifrån är bland annat Louise Hoffsten och Lars Winnerbäck.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Linköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fqftæmngj yheperhyjgduankhdap, Æbdvtuxqweip
Tidsperiod
49-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Miwfeaumveiysfymstikq iia ad Gdpkætpqe
Region/kommun
Östergötland/Linköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka