Kardiolog sökes till tjänst i Linköping

Denna vårdcentral söker dig som vill ha ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd

Forskning och utveckling ses som en naturlig del av verksamheten, vilket har lett till god bemanning samt kompetenta medarbetare. Arbetet innebär sedvanligt mottagningsarbete med självständig bedömning och behandling av olika sjukdomstillstånd.

Låter du som rätt person för detta? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta läkarjobb som kardiolog via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som kardiolog på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Linköping en spännande plats för läkararbete

Linköping är platsen med charmen av en liten stad men som ändå har alla de saker som en storstad kan erbjuda. I Linköping hittar du också Linköping Universitet som är ett av Sveriges större lärosäten. Ett måste att besöka på sommaren är Bergs slussar som är Göta kanals största attraktion. Slusstrappan Carl Johan är med sina 7 sammankopplade slussar som höjer eller sänker båtarna, hela 18,8 meter för att kompensera nivåskillnaderna till Roxen. Största orterna i Linköping kommun är Linköping, Ljungsbro och Malmslätt och kända ansikten härifrån är bland annat Louise Hoffsten och Lars Winnerbäck.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamleader
Linköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pvåeurxwlb Ig
Tidsperiod
3-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin, Barn- och ungdomsmedicin, Geriatrik, Internmedicin allmän, Kardiologi, Reumatologi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Khåmvtlvbh Harwnrf Gxqt i cgg gh QCSNÅWSCL
Region/kommun
Östergötland/Linköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka