Vi söker specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi till läkarbemanningsuppdrag

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Vi söker nu en läkare till detta barn- och ungdomssjukhus. Arbetet är omväxlande och innebär sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på barn- och ungdomsklinik.

Här vårdas barn och ungdomar mellan 0-18 år för såväl medicinska som kirurgiska sjukdomar. Sjukhuset bedriver slutenvård, dagsjukvård, öppenvård och en mycket väletablerad hemsjukvård.

Du som söker kan förvänta dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din kompetens.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant

Varför ta läkarbemanningsuppdrag hos Agila?

Som specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta läkarjobb i Linköping

Linköping är platsen med charmen av en liten stad men som ändå har alla de saker som en storstad kan erbjuda. I Linköping hittar du också Linköping Universitet som är ett av Sveriges större lärosäten. Ett måste att besöka på sommaren är Bergs slussar som är Göta kanals största attraktion. Slusstrappan Carl Johan är med sina 7 sammankopplade slussar som höjer eller sänker båtarna, hela 18,8 meter för att kompensera nivåskillnaderna till Roxen. Största orterna i Linköping kommun är Linköping, Ljungsbro och Malmslätt och kända ansikten härifrån är bland annat Louise Hoffsten och Lars Winnerbäck.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Linköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kqokhbjukkshpy y Æeblxtåugjrn
Tidsperiod
49-4 (2023), 6 (2023)-12 (2023), 14 (2023)-16 (2023), 18 (2023)-20 (2023), 22 (2023)-31 (2023)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsneurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Giupbwffrunsamdxtfkrj Pbvjåjjvn
Region/kommun
Östergötland/Linköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka