Vi söker geriatriker till läkarbemanningsuppdrag i Linköping

Detta sjukhus är nu i behov av en läkare med erfarenhet av att självständigt kunna vara ansvarig på geriatrisk vårdavdelning, som kan bidra med sin kompetens och erfarenhet.

Kliniken består av en mottagning med inriktning mot kognitiva sjukdomar och Parkinsons sjukdom samt en geriatrisk akutvårdsavdelning.

Som läkare får du ett givande arbete med stor variation i det dagliga arbetet.

I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt avdelningsarbete. Utöver detta har du ett nära samarbete med andra kliniker på sjukhuset.

Välkommen in med din ansökan ifall detta uppdrag är intressant.

Att arbeta som geriatriker via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som geriatriker. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkararbete i Linköping

Linköping är platsen med charmen av en liten stad men som ändå har alla de saker som en storstad kan erbjuda. I Linköping hittar du också Linköping Universitet som är ett av Sveriges större lärosäten. Ett måste att besöka på sommaren är Bergs slussar som är Göta kanals största attraktion. Slusstrappan Carl Johan är med sina 7 sammankopplade slussar som höjer eller sänker båtarna, hela 18,8 meter för att kompensera nivåskillnaderna till Roxen. Största orterna i Linköping kommun är Linköping, Ljungsbro och Malmslätt och kända ansikten härifrån är bland annat Louise Hoffsten och Lars Winnerbäck.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Linköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lqksevhahsa yleijcub, Qmvmfjovxanlpbfqt Mmuyeækeiv
Tidsperiod
23-24, 27-28, 34-35
Efterfrågad kompetens
Geriatrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ycyfohcqrxnqj baaef Qvpcpåycce
Region/kommun
Östergötland/Linköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka