Onkolog sökes till jobb i Linköping

Onkologiska kliniken på detta universitetssjukhus söker fler medarbetare.

Kliniken ansvarar för all strålbehandling av cancerpatienter i länet och den medicinska tumörbehandlingen. Här finns en vårdavdelning, behandlingsmottagning samt en mottagning för nybesök och uppföljning.

Som läkare kan du förvänta dig ett omväxlande arbete där du möter patienter med varierande cancersjukdomar. Sedvanliga arbetsuppgifter på onkologisk klinik.

De söker en onkolog, gärna med tidigare erfarenhet.

Att ta läkararbete som onkolog via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Läkaruppdrag i Linköping

Linköping är platsen med charmen av en liten stad men som ändå har alla de saker som en storstad kan erbjuda. I Linköping hittar du också Linköping Universitet som är ett av Sveriges större lärosäten. Ett måste att besöka på sommaren är Bergs slussar som är Göta kanals största attraktion. Slusstrappan Carl Johan är med sina 7 sammankopplade slussar som höjer eller sänker båtarna, hela 18,8 meter för att kompensera nivåskillnaderna till Roxen. Största orterna i Linköping kommun är Linköping, Ljungsbro och Malmslätt och kända ansikten härifrån är bland annat Louise Hoffsten och Lars Winnerbäck.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Linköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Blfgåsyrb opbydbupdoafogxanpy, Vouskwsme
Tidsperiod
51-31 (2024)
Efterfrågad kompetens
Onkologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bbqxåehab d TBBHÆNJPW
Region/kommun
Östergötland/Linköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka