Ledigt jobb för onkolog i Linköping

Onkologiska kliniken på detta universitetssjukhus söker fler medarbetare.

Kliniken ansvarar för all strålbehandling av cancerpatienter i länet och den medicinska tumörbehandlingen. Här finns en vårdavdelning, behandlingsmottagning samt en mottagning för nybesök och uppföljning.

Som läkare kan du förvänta dig ett omväxlande arbete där du möter patienter med varierande cancersjukdomar. Sedvanliga arbetsuppgifter på onkologisk klinik.

De söker en onkolog, gärna med tidigare erfarenhet.

Att ta läkartjänst som onkolog via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Läkaruppdrag i Linköping

Linköping är platsen med charmen av en liten stad men som ändå har alla de saker som en storstad kan erbjuda. I Linköping hittar du också Linköping Universitet som är ett av Sveriges större lärosäten. Ett måste att besöka på sommaren är Bergs slussar som är Göta kanals största attraktion. Slusstrappan Carl Johan är med sina 7 sammankopplade slussar som höjer eller sänker båtarna, hela 18,8 meter för att kompensera nivåskillnaderna till Roxen. Största orterna i Linköping kommun är Linköping, Ljungsbro och Malmslätt och kända ansikten härifrån är bland annat Louise Hoffsten och Lars Winnerbäck.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Linköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hkpnæiumw jsddbkokgvpbtbifypi, Wynbunhkr
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Onkologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xiifågfpa d FPULÅBJYI
Region/kommun
Östergötland/Linköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka