Vi söker specialistläkare inom thoraxkirurgi till läkarbemanningsuppdrag

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig. Sjukhuset är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Till denna verksamhet kommer patienter i behov av kärlkirurgi, inklusive intensivvård. Varje år utförs över 800 hjärtoperationer och cirka 300 lungoperationer. De har nu behov av en läkare som kan stärka upp verksamheten.

På denna verksamhet kommer du bli en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter som besöker denna avdelning.

Uppdraget kan även innebära självständig tjänstgöring på ThoraxIVA och Thoraxoperation.

Att ta tjänst som specialistläkare inom thoraxkirurgi via Agila läkarbemanning

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som specialistläkare inom thoraxkirurgi med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta läkarjobb i Linköping

Linköping är platsen med charmen av en liten stad men som ändå har alla de saker som en storstad kan erbjuda. I Linköping hittar du också Linköping Universitet som är ett av Sveriges större lärosäten. Ett måste att besöka på sommaren är Bergs slussar som är Göta kanals största attraktion. Slusstrappan Carl Johan är med sina 7 sammankopplade slussar som höjer eller sänker båtarna, hela 18,8 meter för att kompensera nivåskillnaderna till Roxen. Största orterna i Linköping kommun är Linköping, Ljungsbro och Malmslätt och kända ansikten härifrån är bland annat Louise Hoffsten och Lars Winnerbäck.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Linköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Haojæltgyn msevfwjwwxbwbmmbkxh, erdvtm- jau kåockphwkfqg
Tidsperiod
14-22
Efterfrågad kompetens
Thoraxkirurgi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yrtydv-Båhpbfpsduej Cdtcdbnsdhkwrhkgisqxi hhc dd Gfrbåmgxn
Region/kommun
Östergötland/Linköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka